22 серпня 2019 року відбулось засідання постійної комісії з питань земельних відносин, розвитку населених пунктів, комунальної власності.

Детальніше

Згідно Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування № 1058-ІVвід 09.07.2003 року ” ст.51, у разі виїзду пенсіонера на постійне місце проживання за кордон, пенсія, призначена в Україні, за заявою пенсіонера може бути виплачена йому за шість місяців наперед перед від'їздом, рахуючи з місяця, що настає за місяцем зняття з обліку за місцем постійного проживання. Під час перебування за кордоном пенсія виплачується в тому разі, якщо це передбачено міжнароднимдоговором України, згода на обов'язковість якого надана Верховною Радою України.

Детальніше

Хмільницьке управління ГУ ДФС у Вінницькій області нагадує фізичним особам, які мають у власності нерухоме майно відмінне від земельної ділянки, про настання граничного терміну сплати нарахованих сум податку. Податок сплачується протягом 60 днів з дня отримання податкового повідомлення-рішення. Тож для платників, які отримали повідомлення про сплату податку на нерухомість 30 червня (граничний термін вручення) граничний термін сплати завершується 29 серпня.

Детальніше

Відповідно до протоколу засідання Організаційного комітету з проведення районного конкурсу «Людина року» від 19.08.2019 р. № 3  та Положення «Про районний конкурс «Людина року», Організаційний комітет вирішив визнати переможцями та нагородити дипломом, статуеткою «Людина року» та грошовою премією у розмірі 500 грн. в наступних номінаціях: 

Детальніше

19 серпня 2019 року відбулось засідання Організаційного комітету з проведення районного конкурсу «Людина року».

Детальніше

Система безоплатної правової допомоги захищає та допомагає відновити права найбільш вразливих та пільгових категорій українців.

Детальніше