Часто виникають ситуації, коли зареєстрована особа, фактично не проживає за місцем реєстрації продовж тривалого часу, але самостійно не хоче "виписуватися", будь це колишній чоловік, що вже 6 років не живе по "прописці", а змінювати місце реєстрації не хоче, чи рідний брат, який виїхав на заробітки й вертатися на Батьківщину не планує, а може й взагалі далекий знайомий, якого Ви чомусь вирішили зареєструвати у власному житлі, а оплату комунальних послуг здійснюєте Ви.

Детальніше
Співчуваємо
2019-08-07 12:25:18

Внаслідок ворожого обстрілу в зоні проведення операції об’єднаних сил 6 серпня загинув наш земляк  із села Торчин  старший стрілець десантно- штурмової роти  Шандра Сергій Іванович. Хмільницька районна рада висловлює щирі співчуття близьким та рідним загиблого. Вічна слава Героям!

Детальніше

8 липня 2019 року в малому залі районного Будинку культури, у День родини, відбулося урочите святкування 10 - річного ювілею сім’ї Лецьких.

Детальніше

4 липня в Україні відзначається День Національної поліції України, відповідно до Указу Президента України від 09 грудня 2015 року № 693.

Детальніше

Шановні жителі Хмільниччини! Від імені депутатського корпусу Хмільницької районної ради щиро вітаю Вас з одним із найголовніших державних свят – Днем Конституції України!

Детальніше
Cпільне засідання
2019-06-25 21:49:57

25 червня 2019 року відбулось виїзне спільне засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради та колегії районної державної адміністрації.

Детальніше