06 червня 2019 року о 10 годині ранку в  малому залі Будинку культури  відбулась 34 сесія районної ради 7 скликання.

Детальніше

06 червня 2019 року о 09:15 відбулось засідання президії, на якому було погоджено порядок денний 34 сесії районної ради та проекти рішень з питань, які заплановані до розгляду.

Детальніше

05 червня 2019 року о 10:00 відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань бюджетно-фінансової діяльності та економічного розвитку, з метою підготовки та погодження питань до розгляду на пленарному засіданні сесії районної ради.

Детальніше

Дорогі діти! Шановні батьки! У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають Міжнародний день захисту дітей. Це особливе, добре і радісне свято, свято нашої надії та любові. 

Детальніше

30 травня 2019 року, за організації і сприяння служби у справах дітей Хмільницької районної державної адміністрації, в рамках відзначення Дня захисту дітей, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування взяли участь у районному фестивалі "У центрі Всесвіту-дитина", прогулялися до озера в парку Тараса Шевченка, що у Хмільнику, та відвідали завод сухого знежиреного молока "Молочний візит".

Детальніше

30 травня 2019 року в с.Уланів відбулось свято останнього дзвоника, в рамках якого було підведено підсумки виконання робіт з капітального ремонту (санації) будівлі опорної загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. 

Детальніше