Згідно графіка роботи надання адресної правової допомоги незахищеним верствам населення  22 березня проведено захід для громадян, які знаходяться під опікою Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницького району — Уланівське стаціонарне відділення.

Детальніше

 21 березня 2019 року відбулися загальні збори громадян в Колибабинцях і в Сьомаках. Участь у зустрічах з людьми взяли голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, голова Хмільницької районної державної адміністрації Євгеній Буткевич, представники управлння соціальної та молодіжної політики райдержадміністрації, Хмільницького об'єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області.

Детальніше

21 березня 2019 року, у всесвітній День людей з синдромом Дауна, працівники виконавчого апарату районної ради взяли участь у благодійній акції. В її рамках кожним із працівників придбано символічну пару кольорових шкарпеток. Кошти, отримані під час акції, перераховані на допомогу дітям з хворобою Дауна.

Детальніше

20 березня 2019 року на базі Калинівського району відбулося розширене засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної Ради. 

Детальніше
Посадка лісу
2019-03-21 08:40:56

19 березня, працівники виконавчого апарату районної ради та державні службовці структурних підрозділів райдержадміністрації на чолі з головою районної ради Зоєю Бонсевич та головою райдержадміністрації Євгенієм Буткевичем  висадили саджанці модрини та дуба на ділянці площею 1,8 га лісу ДП "Хмільницький держлісгосп".

Детальніше

18 березня 2019 року з нагоди 75-ї річниці визволення Хмільницького краю від нацистських загарбників жителі Хмільницької громади вшанували пам’ять визволителів міста та району.

Детальніше