Шановні жителі Хмільницького району! Згідно з Указом Президента України від 11 лютого 2004 року, 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Цьогоріч минає 30 років з дня виведення обмеженого контингенту радянських військ з Афганістану.

Детальніше

13 лютого  2019 року відбулися загальні збори громадян села Лозна.

Детальніше
Он-лайн семінар
2019-02-13 15:24:50

13 лютого 2019 року  о 12:00  в залі засідань Хмільницької районної державної адміністрації відбувся он-лайн семінар на тему «Про 16-й обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад».

Детальніше

Інформую учасників бойових дій (жителів м. Хмільника та Хмільницького району) про термінову необхідність в най коротший термін надати до Хмільницького ОРВК уточнені у 2019 році довідки про реквізити особових банківських рахунків - з метою своєчасного та якісного оформлення списків на здійснення щорічної разової грошової допомоги до 5-го Травня.

Детальніше

  З метою  поширення інформації щодо реалізації виборчого права  громадян 08 лютого в приміщенні Хмільницького бюро правової допомоги проведено круглий стіл на тему: «Я маю право обирати!». Учасниками заходу стали працівники КУ «Трудовий архів» та Архівного відділу Хмільницької райдержадміністрації.

Детальніше

06 лютого,  працівниками відділу  Хмільницьке бюро правової допомоги  Ганною Мариніч та Інною Шереметою в приміщенні Уланівської сільської бібліотеки проведено круглий стіл  на тему: « Мої виборчі права » . 

Детальніше