Дорогі хмільничани! Від імені депутатського корпусу районної ради та від мене особисто прийміть щирі вітання із  найвизначнішим релігійним святом - Різдвом Христовим! Відзначаючи цю надзвичайно важливу  подію для кожного з нас – народження Спасителя, ми наповнюємо свої душі добром, надією та вірою.

Детальніше

Дорогі хмільничани! Від імені депутатського корпусу Хмільницької районної ради та від себе особисто щиро вітаю Вас зі світлим, радісним, чарівним святом, яке об’єднує у собі і наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє – з Новим роком.

Детальніше

27 грудня 2018 року в Сальницькій сільській раді відбулося розширене засідання виконкому. Участь у засіданні взяли перший заступник голови Хмільницької районної державної адміністрації Павло Горбатюк, заступник керівника апарату Хмільницької районної державної адміністрації Олена Грицишина, члени виконкому, активні жителі громади.

Детальніше

26 грудня 2018 року в Голодьківській сільській раді відбулося розширене засідання виконкому. Було підбито підсумки роботи за останні три роки та обговорено перспективний план розвитку території на 2019-2021 роки.

Детальніше

26 грудня 2018 року в районному Будинку культури за ініціативи голови Хмільницької районної Асоціації органів місцевого самоврядування Юрія Шевченка було проведено Новорічний ранок для дітей членів Асоціації.

Детальніше

26 грудня 2018 року в Пустовійтівській сільській раді відбулося розширене засідання виконкому сільської ради. Було підбито підсумки роботи за останні  три роки та обговорено перспективний план розвитку.

Детальніше