Круглий стіл
2018-10-31 14:29:35

30 жовтня 2018 року в приміщенні Хмільницького бюро правової допомоги проведено круглий стіл щодо регіонального соціально орієнтованого, інноваційного престиж-проекту "Від пасивності - до пасіонарності".

Детальніше

26 жовтня 2018 року, напередодні 74-ї річниці визволення України від нацистських загарбників, голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, перший заступник голови Хмільницької районної державної адміністрації Павло Горбатюк, представники райдержадміністрації і районної ради, установ, організацій і служб  взяли участь у загальноміському урочисто-пам'ятному заході  "Визволителям України - наша доземна вдячність" , що відбувся на площі Перемоги у Хмільнику.

Детальніше
Покладання квітів
2018-10-19 12:25:55

14 жовтня 2018 року відбулося покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків з нагоди святкування Дня захисника України.

Детальніше

12 жовтня 2018 року в приміщенні районного будинку культури відбулись урочистості з нагоди Дня захисника України,  Дня козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.

Детальніше

11 жовтня 2018 року, напередодні свята - Дня захисника України, голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич і голова Хмільницької районної державної адміністрації Євгеній Буткевич вручили сертифікати на отримання одноразової грошової допомоги в сумі 5 тис. грн. членам сімей загиблих на сході України краян.

Детальніше

Шановні хмільничани! Сердечно вітаю Вас з Днем Захисника України — святом, що відзначається в Україні 14 жовтня в день святої Покрови Пречистої Богородиці одночасно з Днем Українського козацтва. Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями.

Детальніше