12 червня 2018 року в м.Ладижин відбулось виїзне засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної Ради. Зібрання відбулось на чолі з головою обласної Ради Анатолієм Олійником за участі голови облдержадміністрації Валерія Коровія, заступника голови обласної Ради Михайла Кременюка, депутатів обласної Ради, представників профільних департаментів облдержадміністрації, голів районних рад, райдержадміністрацій, сільських, селищних, міських голів та голів об’єднаних територіальних громад.

Детальніше

12 червня 2018 року о 10:00 в залі засісдання була проведена наради з сільськими головами. Участь у засіданні взяли заступник керівника виконавчого апарату районної ради Валерій Нечипорук, заступник голови райдержадміністрації  Микола Чикотун, заступник Хмільницького міського голови Володимир Загика, сільські голови району.

Детальніше

7 червня 2018 року о 10:00 відбулась нарада з сільськими головами. На засіданні обговорювалось питання проведення формування спроможної мережі первинної медичної допомоги.

Детальніше

         05 червня працівниками відділу Хмільницьке бюро правової допомоги Козятинського МЦ Ганною Мариніч та Інною Шереметою в приміщенні Кустовецької сільської ради, спільно з представниками Хмільницького районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді  забезпечено роботу мобільного пункту консультування, за юридичними консультаціями звернулися три жителі територіальної громади, серед яких два учасника АТО .

Детальніше

1 червня 2018 року,  у Міжнародний день захисту дітей, в дитячі садочки сіл Вишенька і Крижанівка навідалися заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Крученюк, голова районної ради Зоя Бонсевич та голова Хмільницької райдержадміністрації Євгеній Буткевич.   

Детальніше

Дорогі діти! Шановні батьки! Щороку, в перший день літа, ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

Детальніше