03 травня 2018 року заступник голови Хмільницької районної ради Анатолій Войцещук і перший заступник голови Хмільницької райдержадміністрації Павло Горбатюк привітали ветеранів Другої світової війни із святом- 73-ю річницею перемоги над нацистськими загарбниками у Другій світовій війні.

Детальніше

03 травня 2018 року з нагоди 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, голова Хмільницької районної державної адміністрації Євгеній Буткевич та голова Хмільницької районної організації ветеранів України Віталій Каленіченко привітали із святом ветеранів Другої світової війни, жителів Хмільницького району.

Детальніше

26 квітня 2018 року о 10 годині ранку в  малому залі Будинку культури відбулась 26 сесія районної ради 7 скликання.

Детальніше

26 квітня 2017 року о 09:30 відбулось засідання президії, на якому було погоджено порядок денний позачергової 26 сесії районної ради та проекти рішень з питань, які заплановані до розгляду.

Детальніше

26 квітня 2018 року о 09:00 відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань бюджетно-фінансової діяльності та економічного розвитку, з метою підготовки та погодження питань до розгляду на пленарномих засіданнях сесій районної ради.

Детальніше

Трагедія 26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС в одну мить стала чорною сторінкою в історії України, перетворивши мальовничі землі в огороджену колючим дротом територію смертельної небезпеки. Світ ще не знав такого масштабного та тривалого за наслідками техногенно-екологічного лиха.

Детальніше