25 квітня 2018 року в приміщенні Хмільницького об’єднаного управління Пенсійного фонду у Вінницькій області відбулось урочисте відкриття сервісного центру обслуговування громадян.

Детальніше

24 квітня 2018 року в залі засідань Хмільницької РДА відбулась нарада-семінар з сільськими головами.

Детальніше

  23 квітня 2018 року відбулося засідання Конкурсної ради Третього районного конкурсу проектів розвитку територіальних громад. На Конкурс було подано 27 проектів від органів місцевого самоврядування, переможцями визнано 19 проектів. Сума фінансування з фонду конкурсу становить - 1 578 200 гривень. 

Детальніше

19 квітня 2018 року о 12:00 до Дашівської громади, за підтримки Вінницького відокремлено Центру розвитку місцевого самоврядування та Євгена Шаповалова – експерта з питань децентралізації Вінницького ВП ЦРМС, прибула делегація з сільських голів та представників райдержадміністрації Хмільницького району Вінницької області, які планують в майбутньому утворити власну об`єднану громаду. Окрім можливості персонально довідатись про специфіку діяльності, делегації було запропоновано особисто все оглянути.

Детальніше

17 квітня начальником Хмільницького бюро правової допомоги Ганною Мариніч в приміщенні Крижанівської сільської ради, спільно з представниками Хмільницького районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді, Управління соціальної та молодіжної політики Хмільницької райдержадміністрації  на виконання підпункту 7.2 заходів Обласної комплексної цільової програми підтримки учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням 7 сесії обласної Ради 7 скликання від 30.06.2016 р. №123 було проведено чергову інформаційну зустріч із учасниками антитерористичної операції та членами їх сімей.

Детальніше

17 квітня 2018 року працівниками виконавчого апарату районної ради було проведено прибирання узбіччя дороги та територію біля пам'ятника Воїнам 18-Армії.

Детальніше