9 березня 2018 року, у день, коли весь український народ вшановував Великого Кобзаря Т.Г.Шевченка, в с.Куманівці Хмільницького району відбулася презентація книги краєзнавця, досвідченого педагога, творчої особистості Ніни Кирилівни Кравчук-Овчарук «Батьківськими стежками, Куманівці».

Детальніше

9 березня 2018 року об 11:00 біля пам’ятника Кобзареві, із нагоди 204-ї річниці від дня народження Т.Г.Шевченка, відбулась урочиста церемонія покладння квітів.

Детальніше

Відповідно до звернення ГФ «Народна самооборона», ГО «Народне віче» та ГО «Спілка учасників АТО» щодо скликання позачергової сесії по розгляду подій, які відбулися 3 березня біля приміщення Верховної Ради, 6 березня на 16.00 год. було скликано позачергову 25 сесію районної ради.

Детальніше

6 березня 2018 року відбулось засідання президії районної ради щодо розгляду звернення ГФ «Народна самооборона», ГО «Народне віче» та ГО «Спілка учасників АТО».

Детальніше
Шановні земляки!
2018-03-07 14:58:03

У ці березневі дні ми відзначаємо день народження  невмирущого генія слова, народного поета, художника, борця за ідеали справедливості та добра, за кращу долю України та українського народу – Тараса Григоровича Шевченка.

Детальніше
Шановні жінки!
2018-03-07 14:55:56

Шановні жінки! Дорогі берегині Хмільницького краю! Сердечно вітаю вас від себе особисто та від депутатського корпусу районної ради з чудовим святом весни – Міжнародним  днем прав жінок і миру. Цьогоріч це свято приходить до нас з ледь відчутним весняним подихом, однак, незважаючи на примхи природи, цей день несе у світ ніжність і красу.

Детальніше