09 лютого 2018 року в будинку культури с.Уланів Хмільницького району був проведений «круглий стіл» на тему: «Перспективи об’єднання територіальних громад Хмільницького району».

Детальніше
Я МАЮ ПРАВО
2018-02-08 08:22:15

Відеоролики «Я МАЮ ПРАВО», створені Міністерством юстиції України спільно з USAІD, що мають на меті підвищити юридичну поінформованість населення.

Детальніше

          06 лютого працівниками відділу  Хмільницьке бюро правової допомоги Ганною Мариніч та Інною Шереметою проведено інформування відвідувачів Калинівського ЦПЗ № 2 ВПЗ с. Уланів відділення зв’язку. 

Детальніше

06 лютого 2018 року відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань депутатської діяльності, регламенту, інформації, законності та правопорядку, на якому були розглянуті проекти рішень заплановані для розгляду на 24 сесії районної ради.

Детальніше

У рамках офіційного візиту вінницької делегації, очолюваної головою обласної Ради Анатолієм Олійником, до Ліберецького краю Чеської республіки відбулась зустріч з мерами муніципалітетів. У зібранні взяли участь мери 8 міст – Чеська Липа, Єрманіце, Вратіславіце над Нісою, Осечної, Длугі Мост, Нового Бору, Проводіна та Железного Броду.

Детальніше

Протягом офіційного перебування вінницької делегації в Чеській Республіці відбулась низка зустрічей та обговорень. Під час однієї із них представники Вінниччини ознайомились із досвідом децентралізації у Чехії.

Детальніше