В ході офіційного візиту делегація Вінницької  області зустрілась із підприємцями Ліберецького краю. Під час зустрічі були присутні голова Регіональної Аграрної Ради Ліберецького краю пан Мартін Балатка, директор Регіональної Торгової палати Ліберецького краю пан Оскар Мужичек та підприємці, які співпрацюють з українським бізнесом, або хотіли б налагодити співпрацю.

Детальніше

У рамках офіційного візиту до Ліберецького краю Чеської Республіки вінницька делегація відвідала регіональну лікарню. У зв’язку із реформою медичної галузі в Україні, передбачається автономізація закладів охорони здоров’я, надання їм  статусу державних і комунальних некомерційних підприємств, аналоги яких уже працюють у Чехії. Відповідно,  чеська сторона організувала візит делегації до однієї із лікарень Ліберецького краю, яка працює за схожим принципом вже 12 років.

Детальніше

З 29 січня по 2 лютого 2018 року делегація Вінницької області на чолі з головою обласної Ради Анатолієм Олійником перебуває з офіційним візитом у Ліберецькому краї Чеської Республіки. Участь у поїздці взяли голови районних рад, у тому числі голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, представники профільних департаментів облдержадміністрації, керівництво виконавчого апарату обласної Ради, головні лікарі обласних медичних закладів, представник Агенції регіонального розвитку Вінницької області.

Детальніше

26 січня 2018 року минула третя річниця по смерті  захисника України, земляка, Михайла Рачка, який загинув під селищем Спартак,  Ясинуватського району Донецької області під час мінометного обстрілу в зоні АТО.

Детальніше
День Соборності
2018-01-22 16:36:50

22 січня 2018 року з нагоди Дня Соборності України відбулася хода Єдності з національними прапорами України з назвами та гербами областей.

Детальніше

Шановні жителі Хмільницького району! 22 січня ми відзначаємо одне з найвеличніших свят нашої історії – День соборності України. Саме цього дня було проголошено Акт Соборності українських земель – Західної та Східної України.

Детальніше