13 січня 2018 року на території Пустовійтівської територіальної громади відбувся І районний фестиваль «Щедруємо та колядуємо з Маланкою».

Детальніше

Дорогі хмільничани! Прийміть щирі вітання із  найвеличнішим релігійним святом – Різдвом Христовим! У ці благовісні дні всі ми сповнені любові до своїх рідних, до всіх оточуючих, до своєї землі,  адже відзначаємо надзвичайно важливу  подію для кожного з нас – народження Спасителя.

Детальніше
Мати-героїня
2018-01-04 14:46:59

04 січня 2018 року голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, голова Хмільницької районної державної адміністрації Євгеній Буткевич і Порицький сільський голова Олександр Криницький вручили багатодітним матерям державні нагороди "Мати-героїня", посвідчення, квіти і гостинці.  

Детальніше

03.01.2018 року за ініціативи голови Хмільницької районної ради Зої Бонсевич в залі засідань Хмільницької РДА,  відбулась нарада з сільськими головами району, щодо підготовки та проведення першого районного Різдвяного фестивалю. 

Детальніше

Шановні жителі Хмільницького району! Щиро вітаю Вас з наступаючим Новим  2018 роком!

Детальніше

27 грудня об 11:00 в залі засідання районної державної адміністрації відбулось урочисте вручення Відзнак Президента України "За участь в антитерористичні операції".

Детальніше