26 липня 2017 року о 10:00 відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, розвитку населених пунктів, комунальної власності, на якому були розглянуті проекти рішень заплановані для розгляду на 18 сесії районної ради.

Детальніше

26 липня 2017 року о 10:00 відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань депутатської діяльності, регламенту, інформації, законності та правопорядку, на якому були розглянуті проекти рішень заплановані для розгляду на 18 сесії районної ради.

Детальніше

26 липня 2017 року о 10:00 відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань бюджетно-фінансової діяльності та економічного розвитку, на якому були розглянуті проекти рішень заплановані для розгляду на 18 сесії районної ради.

Детальніше

21 липня  працівниками відділу "Хмільницьке бюро правової допомоги" Ганною Мариніч та Інною Шереметою проведено робочу зустріч з секретарем Уланівської сільської ради Ларисою Задорожнюк.  

Детальніше

22 липня 2017 року в селі Куманівці закладено капсулу на будівництво храму Української православної церкви Київського патріархату.

Детальніше

21 липня 2017 року в селах Уланів і Лозна закладено капсули на будівництво храмів Української православної церкви Київського патріархату.

Детальніше