Сьогодні в залі засідань Хмільницької райдержадміністрації представили нового військового комісара Хмільницького об'єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.      Ним став підполковник Збройних сил України, учасник АТО/ООС Андрій Охріменко. 

Детальніше

     25 вересня голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук відвідав обласне свято «Михайло Грушевський: Життя для України», яке проходило в селі Сестринівка Хмільницького району. В цей день відзначали 155-у річницю від дня народження Михайла Грушевського та 15-у річницю відкриття музею «Великого Українця Михайла Грушевського».

Детальніше

     Вінницька облрада звернулася до Кабміну з вимогою врегулювати кризове для місцевих бюджетів та населення зростання цін на газ.      На сесії Вінницької обласної ради 24 вересня депутати проголосували за звернення до Кабінету Міністрів України щодо недопущення підвищення тарифів на тепло. Проєкт рішення підтримали більшістю голосів.

Детальніше

     Сьогодні в актовій залі Калинівського машинобудівного заводу відбулись урочистості присвячені Дню машинобудівника, який в Україні відзначають щороку в останню неділю вересня.      Голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук привітав колектив підприємства на чолі з керівником Анатолієм Остапенком з професійним святом та побажав стабільного розвитку й процвітання підприємству, а працівникам вигідних угод, високих заробітних плат, комфортних умов праці та впевненості у завтрашньому дні.

Детальніше

     Сьогодні, 24 вересня, вшанували пам'ять Героя Андрія Сторожука, що загинув на Сході нашої держави, внаслідок пострілу снайпера. Вшанувати пам’ять про Героя та покласти квіти до меморіалу, встановленого на фасаді Хмільницького об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки прийшли представники районної ради, райдержадміністрації, міської ради, рідні та друзі, коллегита побратими Андрія Сторожука.

Детальніше

     Голова районної ради Юрій Слабчук прийняв участь у роботі ХХІ Всеукраїнської наради-семінару з актуальних питань децентралізації.       Цей традиційний щорічний захід Української асоціації районних та обласних рад, що став платформою для спілкування та напрацювання рішень органів місцевого самоврядування, проходив в Затоці Одеської області 20-23 вересня 2021 року.

Детальніше