18 травня 2017 року о 10 годині ранку в  малому залі Будинку культури відбулась 16 сесія районної ради 7 скликання.

Детальніше

17 травня працівниками відділу  Хмільницьке бюро правової допомоги Ганною Мариніч та Інною Шереметою проведено  робочу зустріч з головою Соколівської сільської ради  Кальяновою  Ніною Володимирівною.

Детальніше

16 травня 2017 року у Києві голова Хмільницької районної ради Бонсевич Зоя Григорівна взяла участь у зустрічі з керівниками Комітетів Верховної Ради України та народними депутатами, обраними від Вінниччини – Петром Юрчишиним, Сергієм Кудлаєнком, Олексієм Порошенком, Миколою Кучером, Іваном Споришем, Іваном Мельничуком, Олександром Домбровським та Григорієм Заболотним.

Детальніше
Круглий стіл
2017-05-17 15:19:19

15 травня 2017 року у Києві голова Хмільницької районної ради Бонсевич Зоя Григорівна взяла участь у круглому столі на тему: «Шляхи удосконалення районного рівня адміністративно-територіального устрою України в сучасних умовах проведення реформи децентралізації влади», засідання якого проходить у Верховній Раді України.

Детальніше

17 травня 2017 року відбулось засідання президії районної ради, на якому було погоджено порядок денний 16 сесії районної ради та проекти рішень з питань, які заплановані до розгляду.

Детальніше

11 травня 2017 року в Хмільнику відбулася урочиста церемонія підняття державного прапора України та прапора Європейського Союзу з нагоди ухвалення рішення Ради Міністрів ЄС щодо скасування візових вимог для громадян України та відзначення Дня Європи.

Детальніше