День Європи
2017-05-10 16:18:15

Шановні жителі району! У травні все європейське співтовариство відзначає День Європи.  Прагнення до європейського рівня життя, європейських цінностей і стандартів визначило європейський вибір нашої країни.

Детальніше

9 травня 2017 року в м.Хмільник відбулися урочисті заходи по відзначенню Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Детальніше
З Днем Перемоги!
2017-05-05 10:43:12

Дорогі ветерани та учасники Другої світової війни! Шановні жителі району! Прийміть найсердечніші  вітання з нагоди Дня пам’яті та примирення і Перемоги над нацизмом у Європі!

Детальніше

27 квітня працівниками відділу "Хмільницьке бюро правової допомоги" Ганною Мариніч та Інною Шереметою проведено  робочу зустріч з головою Куманівецької сільської ради Андрієм Титулою.

Детальніше

28 квітня 2017 року в районному Будинку культури пройшло свято обдарованих дітей Хмільницького району «Таланти вітають таланти».

Детальніше

26 квітня 2017 року минає 31 рік від дня Чорнобильської катастрофи, яка озивається пекучим болем і стражданнями у багатьох родинах. Чорнобиль продемонстрував могутність і, водночас, безсилля людини, ще раз доводячи, що можливості людського розуму великі , але за умови повної відповідальності за дії і вчинки. Чорнобильська трагедія – це жорстке і безкомпромісне попередження людству.

Детальніше