9 лютого 2017 року в Хмільницькій районній бібліотеці для дорослих відбулася презентація Проекту «Безоплатна правова допомога в Хмільницькому районі: посилюємо правові можливості громад».

Детальніше

2 лютого 2017 року у Хмільницькому районному Будинку культури відбулася презентація книги Гелени Кумановецької-Кутиловської «Спогади про Поділля 1898-1919». Книга була написана на початку ХХ століття та видана у Варшаві родиною авторки. Завдяки хмельничанам Едуарду Амонсу та Олексію Павлюку, книга потрапила в Україну, де і була перекладена нашим земляком, краєзнавцем, вчителем Великоострожоцької школи Василем Мариничем.

Детальніше

2 лютого 2017 року у малому залі районного Будинку культури відбулося нагородження учасників та переможців конкурсу «Благодатна Хмільницька земля».

Детальніше

В четвер, 2 лютого, в залі засідань районної державної адміністрації відбулася нарада – семінар за участю сільських голів, працівників сільських рад, відповідальних за військовий облік та написання проектів розвитку територіальних громад.

Детальніше
Робоча нарада
2017-01-27 15:01:05

27 січня 2017 року головою районної ради З.Г.Бонсевич проведено робочу нараду за участю голови районної ради, заступника голови районної ради А.І.Войцещука, заступника керівника виконавчого апарату В.М.Нечипорука, заступника голови районної державної адміністрації М.О.Чикотуна, голови Жданівської об’єднаної територіальної громади С.З.Ядвіжиної, заступника начальника фінансового управління районної державної адміністрації Л.О.Ткачук, представників КУ «Хмільницький РМЦ ПМСД» на чолі з головним лікарем М.В.Барабашем.

Детальніше

Графік проведення загальних зборів громадян за місцем проживання у Хмільницькому районі у січні – березні 2017 року.

Детальніше