23 квітня до Всесвітнього дня землі на території Хмільницького лісгоспу депутати фракції БПП «Солідарність» Вінницької обласної ради провели акцію по відновленню зелених насаджень та висадили біля 1500 дерев на площі 0,2 га . 

Детальніше
День довкілля
2016-04-25 12:55:49

В рамках проведення Дня довкілля виконавчий апарат районної ради прийняв активну участь в наведенні належного порядку біля адміністративного приміщення районної ради. Як результат, територія набула затишного та охайного вигляду.

Детальніше

Чудового весняного дня 21 квітня 2016 р. в районному Будинку культури пройшло ювілейне свято обдарованих дітей Хмільницького району «Таланти вітають таланти».

Детальніше

15 квітня 2016 року відбулося спільне засідання президії районної ради та постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, розвитку населених пунктів, комунальної власності. На зазначеному засіданні  проведено співбесіди з керівниками комунальних установ та підприємств району, що є спільною комунальною власністю територіальних громад району щодо їх фінансово-господарської діяльності.

Детальніше

12 квітня 2016 року за ініціативи Жданівського сільського голови Ядвіжиної Станслави Зигмундівни на базі Жданівської сільської ради в рамках проектів USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні»  (ПУЛЬС) та Європейського Союзу «Прозорий, підзвітний, ефективний бюджетний процес на місцевому рівні в Україні» було проведено семінар-навчання для окремих сільських рад району, а саме: сільські голови та представники громадськості Березнянської, Маркушівської, Мар’янівської, Качанівської, Куманівецької, Скаржинецької, Сулківської та Терешпільської. 

Детальніше

З 1 квітня 2016 року, відповідно до наказу Міністерства юстиції України від 26.08.2016 р. № 1593/5 зі змінами, реєстрація народження дитини може здійснюватись працівником відділу державної реєстрації актів цивільного стану Хмільницького управління юстиції безпосередньо у пологовому відділенні. Цією можливістю вирішили скористатися сім’ї Барчак та Москаленко, у яких 3 та 7 квітня сталася радісна подія – народилися донечки. 

Детальніше