23 липня об 11:00 годині в залі засідань Хмільницької райдержадміністрації відбулася чергова 10сесія Хмільницької районної ради 8 скликання.

Детальніше

  23 липня2021 року,  в залі засідань Хмільницької райдержадміністрації комісією ДСНС України розпочалася   планова перевірка    Хмільницької районної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування та районних спеціалізованих служб цивільного захисту щодо виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту.

Детальніше

         23 липня відбулися  засідання наступних постійних комісій:  - з питань земельних ресурсів та розвитку населених пунктів,

Детальніше

  Сьогодні, 19.07.2021 р. співробітником Хмільницького відділу Управління СБУ у Вінницькій обл. Матяшом Костянтином Леонідовичем  було проведено інструктаж працівників Хмільницкої районної ради на предмет попередження щодо реальної небезпеки підтримання контактів з представниками іноземних спецслужб, розвідувальних та правоохоронних органів, а також можливого приховування фактів перебування в іноземному громадянстві, потрапляння на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областй, АР Крим, у компрометуючі ситуації.

Детальніше

           13 липня 2021 року  голова районної ради Юрій Слабчук, директор Козятинського центру з надання безоплатної  вторинної правової допомоги  Комар Олександр Станіславович  та начальник Хмільницького бюро правової допомоги Ганна Мариніч підписали Меморандум про спільну діяльність щодо надання безоплатної правової допомоги. Метою цього Меморандуму є консолідація зусиль сторін, спрямованих на захист,  дотримання та забезпечення  гарантій державного захисту конституційних прав і свобод  громадян – жителів Хмільницької громади на безоплатну правову допомогу.

Детальніше

                                                          Шановні правоохоронці!      Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем Національної поліції України!      Національна поліція України створена для забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічного порядку та громадської безпеки.                

Детальніше