21 травня 2021 року о 10 годині ранку в залі засідань Хмільницької районної державної адміністрації скликається 8 сесія районної ради 8 скликання.      На розгляд сесії пропонується внести питання:

Детальніше

     Голова Хмільницької районної ради та  депутатський корпус щиро вітають усіх зі світлим і величним святом Воскресіння Христового!                                                   

Детальніше

     Сьогодні, у День пам’яті Чорнобильської трагедії, у 35 роковини страшної техногенної катастрофи, в місті Хмільнику було відкрито пам’ятник  хмільничанам  –  учасникам ліквідації  аварії на ЧАЕС.      У церемонії відкриття взяли участь Народний депутат України Петро Юрчишин, заступник голови районної ради Василь Карпінець, заступник голови райдержадміністрації Богдан Зубчик, представники громадських організацій міста.

Детальніше

                                            26 квітня – є днем пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу.

Детальніше
Пільговий проїзд
2021-04-23 18:56:05

     Жителі Хмільниччини пільгових категорій зможуть їздити в межах області за рахунок коштів обласного бюджету. Ще у лютому минулого року було затверджено порядок використання коштів обласного бюджету для здійснення компенсаційних виплат окремим категоріям громадян за пільговий проїзд на міжміських внутрішньообласних маршрутах загального користування у Вінницькій області.      Цим Порядком визначено категорії громадян, які мають право на пільговий проїзд – це учасники АТО/ООС, особи з інвалідністю внаслідок війни, діти з багатодітних сімей. Цей документ визначає також механізм здійснення компенсаційних виплат суб’єктам підприємницької діяльності, які надають послуги із перевезення пасажирів, передбачених в обласному бюджеті на відповідний рік.

Детальніше

        Таке рішення ухвалили 21 квітня на засіданні Уряду.      «Уряд продовжує до 30 червня режим надзвичайної ситуації. Надзвичайна ситуація насамперед стосується органів державної влади та їх постійної готовності щодо протидії пандемії.

Детальніше