16 березня 0 10:00 годині в залі засідань Хмільницької райдержадміністрації відбулися позачергова 6 сесія та чергова 7 сесія Хмільницької районної ради 8 скликання.      На позачерговій 6 сесії були розглянуті питання:

Детальніше

    В зв’язку з завершенням процедури реорганізації районних рад ліквідованих районів припинила свою діяльність Калинівська районна рада.     15 березня, голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук разом з заступником голови Василем Карпінцем вручили працівникам грамоти, квіти та подякували за багаторічну, сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок в роботу органів місцевого самоврядування.

Детальніше

      12 березня в молодіжному центрі «Квадрат» відбулася презентація проекту «Озеленення планети», метою якого є висадження 1 мільйону дерев по всій планеті за один день. Організатором проекту є благодійний фонд «Озеленення України».

Детальніше
COVID-19
2021-03-12 10:15:51

     Станом на 10.00 год 12 березня 2021 року, за добу, в Хмільницькому районі  зафіксовано 134 нових випадки захворювання на COVID-19, 24 особи, що хворіли на COVID-19, одужали. Загальна кількість підтверджених випадків – 4602, з них 3352 – одужали, 1020 – на амбулаторному лікуванні, 79 – померли, на стаціонарному лікуванні в Хмільницькій центральній районній лікарні перебуває 62 особи, у 1-й міській лікарні м.Вінниця – 3 особи, у Вінницькій обласній дитячій інфекційній лікарні – 5 осіб, в Козятинській центральній районній лікарні – 29 осіб,  в Калинівській центральній районній лікарні – 44 особи.

Детальніше

     11 березня в місті Козятин, в зв’язку з завершенням процедури реорганізації районних рад ліквідованих районів, припинила свою діяльність Козятинська районна рада. Голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук подякував працівникам за багаторічну, сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок в роботу органів місцевого самоврядування, вручивши їм грамоти та квіти.

Детальніше

     Сьогодні,11 березня, голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук та заступник голови Василь Карпінець відвідали Самгородоцьку територіальну громаду з робочим візитом.

Детальніше