Герої Крут
2021-01-29 09:17:11

Вічна слава героям котрі полягли у нерівному бою під станцією Крути! Хоч бій під Крутами не мав визначального воєнного значення, але для українського народу він став символом героїзму і жертовності молодого покоління у боротьбі за незалежність України...

Детальніше
20 січня обласна Рада дала старт конкурсу «Комфортні громади». Конкурс відбиратиме проєкти розвитку територіальних громад Вінниччини, і в подальшому реалізація прєктів-переможців фінансуватиметься  за кошти обласного бюджету, бюджетів громад та з інших залучених джерел.   

Детальніше

27 січня відбулися загальні збори уповноважених представників - членів Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування. Участь у них взяли голова обласної Ради Вячеслав Соколовий, перший заступник голови обласної Ради Володимир Кістіон та заступник голови обласної Ради Дмитро Чаленко. 

Детальніше
5 сесія 8 скликання
2021-01-27 15:16:56

27 січня 0 12:00 годині в залі засідань Хмільницької райдержадміністрації відбулась позачергова 5 сесія Хмільницької районної ради 8 скликання.

Детальніше

27 січня 2021 року об 10:00 відбулось засідання постійних комісій Хмільницької районної ради з питань бюджетно-фінансової діяльності та економічного розвитку, з питань регулювання комунальної власності, з питань земельних ресурсів та розвитку населених пунктів. На засіданнях були опрацьовані  питання, що вносяться на розгляд позачергової 5 сесії районної ради 8 скликання.

Детальніше

          Це страшне і нелюдське явище, яке відбувалося в період 1933-1945-х років і  отримало назву Голокост, що призвело до умисного винищення практично однієї третини євреїв, а також незліченної кількості представників інших нацменшин, породжене ненавистю і фанатизмом, затятим расизмом  фашистської Німеччини - НЕ ПОВИННО ПОВТОРИТИСЯ!

Детальніше