Дорогі земляки! Ось і завітало до нас одне з найочікуваніших свят – День святого Миколая. Це свято приносить до наших домівок світлу радість та гарні сподівання.

Детальніше

17 грудня відзначається День працівника державної виконавчої служби. В офіційному календарі професійних свят він з’явився після підписання відповідного Указу Президентом України в липні 2009 року. Шановні працівники державної виконавчої служби! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівника державної виконавчої служби!

Детальніше

18 грудня 2020 року голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук та заступник голови Хмільницької районної ради Василь Карпінець ознайомились з роботою комунального некомерційного підприємства  «Хмільницька центральна районна лікарня», оглянули відділення лікарні та вручили сертифікат на отримання напівавтоматичного біохімічного аналізатора.

Детальніше

18 грудня 2020 року, з метою підтримки військовослужбовців, які беруть участь в операції Об’єднаних сил із стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій і Луганській областях, у зв’язку з наближенням різдвяних та новорічних свят, підприємства, установи та організації  Хмільницького району взяли участь у гуманітарній акції щодо збору продуктів харчування.

Детальніше

Бажаєте скористатися нормами Закону України № 1071, спрямованого на соціальну підтримку у 2020 – 2021 роках застрахованих осіб та надання допомоги суб’єктам підприємництва у період запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 та отримати матеріальну допомогу чи одноразову компенсацію, не можете розрізнити  міфи та реалії запровадження новітніх програмних РРО, не володієте інформацією щодо преференцій у частині оподаткування матеріальної допомоги та компенсацій, які надаватимуться платникам податків, або преференцій для платників єдиного податку І групи, запроваджених Законом України № 1072, тоді ГУ ДПС у Вінницькій області рекомендує вам:

Детальніше

16  грудня  2020  року  голова  Хмільницької районної ради Юрій Слабчук взяв участь в організаційному  засіданні  Координаційної  ради  з  питань місцевого  самоврядування  при  голові  обласної  Ради.

Детальніше