15 грудня 2022 року об 11 годині в режимі відео конференції  (дистанційне засідання в онлайн режимі за допомогою системи ZOOM) скликається  пленарне засідання позачергової  19 сесії  Хмільницької районної ради 8 скликання.

Детальніше

Шановні жителі територіальних громад, депутати, посадові особи місцевого самоврядування Хмільницького району!

Детальніше
Шановні наші захисники та захисниці! Від щирого серця вітаю Вас з Днем Збройних Сил України, святом кожного, хто сьогодні стоїть на захисті нашої Батьківщини, бореться із рашиським агресором. Збройні сили України – це армія сильних, відважних, мужніх захисників та захисниць, які до останнього подиху готові захищати рідну державу. Ви є прикладом незламності духу, самовідданості та пожертви в ім‘я нашої держави, в її майбутнє.  Прийміть найщиріші слова вітання  Бажаю Вам  впевненості у своїх силах у боротьбі із лютим ворогом,  мужності, відваги  та незламності у вашій нелегкій службі в ім'я єдиної, суверенної та незалежної України. Ми обов‘язково переможемо!      Слава УКРАЇНІ! Голова Хмільницької районної ради Юрій СЛАБЧУК.

Детальніше

Сьогодні ми вшановуємо патріотизм і мужність громадян, які восени 2004-го та в листопаді 2013 – лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів Української держави та її європейського спрямування.

Детальніше

За ініціативи Хмільницької районної ради та громадської організації «АСОЦІАЦІЯ САПЕРІВ УКРАЇНИ» уже більше ніж 100 сімей  внутрішньо переміщених осіб на території Хмільницького району отримали разову фінансову допомогу від міжнародних партнерів у розмірі 6600 грн. на члена сім’ї.  Організацію робіт по наданню зазначеної допомоги забезпечили органи соціального захисту громад району та районна рада. Насамперед кошти отримали багатодітні сім’ї, люди з інвалідністю та малозабезпечені категорії громадян.

Детальніше

З болем та сумом повідомляємо, що 17 жовтня перестало битися серце доброї та щирої людини, високого професіонала, депутата районної ради багатьох скликань, колишнього голови районної ради та районної державної адміністрації Метя Михайла Івановича.

Детальніше