З 1 серпня 2020 року поряд з традиційними  РРО можна застосовувати програмні РРО. Програмний РРО – це програмний, програмно-апаратний або програмно-технічний комплекс у вигляді технологічного та/або програмного рішення, що використовується на будь-якому пристрої та в якому фіскальні функції реалізовані через фіскальний сервер контролюючого органу і який призначений для реєстрації розрахункових операцій при продажу товарів (наданні послуг), операцій з торгівлі валютними цінностями в готівковій формі та/або реєстрації кількості проданих товарів (наданих послуг), операцій з приймання готівки для подальшого переказу.

Детальніше
2 сесія 8 скликання
2020-12-15 15:41:16

15 грудня 2020 року о 12:00 в малій залі Хмільницького районного Будинку культури відбулась позачергова 2 сесія Хмільницької районної ради 8 скликання. 

Детальніше

15 грудня 2020 року відбулися засідання постійних комісій районної ради.

Детальніше

15 грудня в Україні відзначається День працівників суду. Свято працівників судів було встановлено Указом Президента від 8 грудня 2000 року, "враховуючи роль судів у забезпеченні захисту прав і свобод людини і громадянина, в утвердженні принципу верховенства права і розвитку і зміцненні України як демократичної, правової держави".

Детальніше

14 грудня 2020 року, заступник голови Хмільницької районної ради Василь Карпінець і заступник голови Хмільницької райдержадміністрації Юрій Шевченко вручили Почесну грамоту обласної державної адміністрації і обласної Ради та грошову винагороду Петру Плахотнюку – учаснику ліквідації аварії на ЧАЕС, жителю села Морозівка.

Детальніше

12 грудня 2020 року у військовій частині 3028 Західного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України відбулась церемонія складання Військової присяги на вірність українському народові.

Детальніше