Напередодні нового навчального року керівництвом району було здійснено об’їзд загальноосвітніх закладів району. На сьогодні у 32 школах, 2 з яких є опорними, за парти готові сісти 2674 учні. До 26 перших класів району прийде 238 дітей.

Детальніше

Станом на 09.00 год 31 серпня 2020 року на Хмільниччині  зафіксовано 4 нових випадки захворювання на COVID-19  і 102 особи, що хворіли на COVID-19, одужали. Загальна кількість підтверджених випадків по Хмільницькому району та місту Хмільник – 137, з них  102 – одужали,  17 – на самоізоляції за місцем проживання, 4 - померли, на стаціонарному лікуванні в Хмільницькій центральній районній лікарні перебуває 12 осіб та 2 особи у Вінницькій центральній районній лікарні. 

Детальніше

29 серпня в Україні з метою належного вшанування пам'яті загиблих учасників Антитерористичної операції в Україні, українських військовослужбовців та учасників добровольчих батальйонів, утвердження високої патріотичної культури в суспільстві, виховання в молоді поваги до полеглих за Незалежність Батьківщини встановлено День пам’яті.

Детальніше

28 серпня 2020 року в рамках заходів, приурочених до вшанування пам’яті героїв АТО, голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, голова райдержадміністрації Максим Мазурик, керівник апарату райдержадміністрації Наталія Ткачук, представник громадської організації «Спілка учасників АТО м. Хмільника та Хмільницького району» Надія Сівоха відвідали могли полеглих воїнів Рачка М.П., Сівохи В.В., Шандри С.І., Сторожука А.Ю.

Детальніше

28 серпня 2020 року у м.Хмільнику відбулося виїзне засідання Координаційної ради ветеранів АТО при обласній державній адміністрації.

Детальніше

28.08.2020 року відбулася колегія районного відділу освіти. У роботі колегії взяли участь заступник голови виконавчого апарату районної ради В.М.Нечипорук та заступник голови районної державної адміністрації Ю.С.Шевченко.

Детальніше