Центральна комісія  з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на засіданні 31 липня визначила регіони за рівнем поширення епідемічної небезпеки COVID-19.  До червоної зони буде віднесено Луцьк, Тернопіль та Кіцманський район Чернівецької області.

Детальніше

Станом на 09.00 год 03 серпня 2020 року на Хмільниччині зафіксовано 4 нових випадки захворювання на COVID-19. Загальна кількість підтверджених випадків по Хмільницькому району та місту Хмільник – 95, з них  89 – одужали,  3 – на самоізоляції за місцем проживання, 1 - померла, на лікуванні в інфекційному відділенні Хмільницької центральної районної лікарні перебуває 2 особи.

Детальніше

Верховною Радою України 16 січня 2020 року прийнято Закон України №466 « Про внесення змін до Податкового кодексу щодо вдосконалення адміністрування податків , усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві», згідно із яким внесено зміни до Податкового кодексу України, зокрема, скасовано диференціацію ставок рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів (далі – Рентна плата) за розрядами. Зазначені зміни набрали чинності з 01 липня 2020 року.

Детальніше
Дорогі випускники
2020-07-31 14:28:37

Дорогі випускники! Ось і прийшов час прощатися зі школою, іспити завершені, позаду залишаться уроки за шкільними партами. Cьогодні – хвилюючий, водночас радісний і сумний день – день прощання і нових очікувань, добрих надій і яскравих посмішок. Вітаю вас з Випускним і хочу побажати не боятися майбутніх змін і сміливо йти назустріч своїм мріям! 

Детальніше

З 1 серпня 2020 року залежно від епідемічної ситуації в кожному з регіонів або окремих адміністративно-територіальних одиницях країни встановлюється один з рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19 – «зелений», «жовтий», «помаранчевий» або «червоний».

Детальніше

Станом на 09.00 год 31 липня 2020 року на Хмільниччині не зафіксовано нових випадків захворювання на COVID-19. Загальна кількість підтверджених випадків по Хмільницькому району та місту Хмільник – 91, з них  88 – одужали,  2 – на самоізоляції за місцем проживання, 1 - померла, на лікуванні в інфекційному відділенні Хмільницької центральної районної лікарні немає хворих.

Детальніше