Щиро вітаємо державних службовців із професійним святом!

Детальніше

День медичного працівника цьогоріч особливий. Чи не кожен медик буде відзначати його на робочому місці, рятуючи поранених або допомагаючи внутрішньо переміщеним особам та громадянам, які залишилися у себе вдома.

Детальніше

День української вишиванки з’явився не так давно. У 2006 році свято було засноване як патріотична акція студентки університету імені Юрія Федьковича. Для популяризації носіння українського етнічного одягу започатковане міжнародне свято.

Детальніше

День пам’яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні символізують не тріумф переможців над переможеними, а мають бути нагадуванням про страшну катастрофу і застереженням, що не можна розв’язувати складні міжнародні проблеми збройним шляхом, ультиматумами, агресією, анексією. Найважливішим підсумком війни має бути не культ перемоги, а вміння цінувати мир, категорично і безкомпромісно захищати його всіма розумними засобами. Зважаймо, що у державах, де важливе кожне людське життя, де гуманність визнається найвищою цінністю, ідеї про «повторіть» не приживаються, адже повага до людської гідності – це свого роду «імунітет» від вірусів дегуманізації. В цьому контексті мир – це не закляклий страх перед ворогом, не капітуляція, не просто відсутність військових дій, а ключова умова для гармонійного розвитку особистості та суспільства.

Детальніше

6 квітня – є днем пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму персоналу ЧАЕС, пожежників, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії.

Детальніше

Зі щирим серцем вітаю вас із Великоднем, з Днем Світлого Христового Воскресіння!

Детальніше