Cпільне засідання колегії та координаційної ради

24 березня 2016 року в залі засідань райдежадміністрації відбулось спільне засідання колегії районної державної адміністрації та координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради.

 
 
На засіданні були розглянуті наступні питання:
 
1. Про участь сільських рад в конкурсах проектів розвитку територіальних громад.
Інформувала: Бонсевич Зоя Григорівна - голова районної ради.
 
2. «Про стан виконавської дисципліни та організації контролю по виконанню:
розпорядження голови облдержадміністрації від 11 березня 2016 року № 141 «Про організацію весняної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів області» та розпорядження голови райдержадміністрації № 121 від 21.03.2015 року «Про організацію весняної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів району».
Доповідав: Гринчишин Віктор Володимирович - начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури райдержадміністрації, головний архітектор.
 
3 . Щодо відбору громадян на військову службу за контрактом.
Інформував: Охріменко Андрій Петрович - військовий комісар Хмільницького об’єднаного військового комісаріату.
 
4. Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг.
Інформує: Качановецький Петро Павлович - завідувач Хмільницького районного сектору Державної міграціонної служби України у Вінницькій області.
 
5. «Про стан виконавської дисципліни та організації контролю по виконанню: Указу Президента України від 30.12.2015р. № 731/2015 «Про відзначення у 2016 році Дня Соборності України».
 
Інформувала: Кучерява Інна Миколаївна - завідувач сектору з питань внутрішньої політики, зв’язків із засобами масової інформації і громадськістю апарату райдержадміністрації
Переглядів: 774