Вітання з Днем Незалежності


Дорогі хмільничани! Шановні земляки!
Вітаю Вас з нашим великим національним святом від себе особисто і від усіх депутатів районної ради. Від щирого серця зичу Вам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх Ваших справах. Нехай впевненість у кращому майбутньому окрилює Вас на нові звершення в ім’я Соборної Незалежної України. 

 
Шановні хмільничани!
25 років тому український народ отримав право самостійно будувати свою країну. Увесь світ визнав нашу державу суверенною та незалежною. Про це мріяли десятки поколінь українців.
 
24 серпня 1991 року, український народ реалізував цю можливість і виборов незалежність. Незалежність визначила наш вибір і наше майбутнє. За нею -  століття боротьби, страждань та пожертв, за нею - тисячі життів кращих синів і дочок українського народу. Вони відстоювали ідеї державності у різні історичні часи. Сьогодні це особливо актуально. Адже над нашою ненькою – Україною нависла страшна загроза втратити все те, що здобувалось століттями – свободу та незалежність. На нашу рідну землю прийшла війна, і кращі діти України, ризикуючи власним життям, боронять її в запеклих боях на Сході нашої держави.
 
Ми схиляємо голову перед світлою пам’яттю усіх тих, хто віддав своє життя за наше майбутнє, розуміючи, що саме так повинен вчинити справжній патріот своєї Вітчизни.
Ми віримо, що ця війна закінчиться повною нашою перемогою, що над Україною знову засяє мирне сонце.
Нам випало жити в непростий, але доленосний час.  Ми можемо мати різні погляди на шляхи побудови сучасної європейської української держави, але нас усіх єднає щире прагнення передати нащадкам могутню і процвітаючу країну.
Адже ми, українці, не перестаємо дивувати увесь світ своїм духом, патріотизмом, своєю незламною вірою у перемогу та мир. Переконана, що Україна і український народ - це велика сила, яку неможливо здолати!
 
З святом Вас!
Слава Україні!
 
Голова районної ради            З.Г. Бонсевич
Переглядів: 1032