Семінар

06.10.2016 року в залі засідань управління агропромислового розвитку райдержадміністрації відбувся семінар для керівників органів місцевого самоврядування, бухгалтерів та осіб відповідальних за роботу з персоналом.

Були обговорені наступні теми:
 
Тема 1: Запобігання та протидія проявам корупції в органах місцевого самоврядування. Впровадження електронного документообігу та особливості електронного декларування.
Викладач: Сільницький Андрій Володимирович – головний спеціаліст з питань запобігання корупції сектору режимно-секретної роботи обласної державної адміністрації.
 
Тема 2: Система публічних закупівель в Україні: сучасний стан та подальший розвиток. Практичне застосування системи електронних закупівель PROZORRO.
Викладач: Ламакіна Тетяна Тимофіївна – начальник відділу регуляторної політики та адміністративних послуг  Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального  розвитку облдержадміністрації.
 
Організаційні питання забезпечувала Пашиніна Тетяна Семенівна – директор Центру підвищення кваліфікації керівних кадрів області.
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 1496