День пам’яті


Дорогі наші ветерани, шановні жителі Хмільницького району та міста Хмільника! Щиро і сердечно вітаю Вас з  Днем пам'яті та примирення та з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Свято Перемоги є символом героїчного минулого, величі духу і мужності людей, які пройшли вогняними шляхами жорстокої війни. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв в ім'я перемоги - істинний приклад патріотизму для нащадків.
Війна вогняним смерчем пройшла над всією Україною. Вона не оминула жодну сім’ю. Практично в кожної родини війна забрала когось із найрідніших. Вічна їм слава і вічна пам’ять.
У цей славний день ми низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни, відбудовували рідну країну, своїми справами утверджували мир та злагоду на українській землі.
Події тих днів не повинні згаснути в народній пам’яті. 
На жаль, знову в Україні йдуть бойові дії, а кращі сини і дочки вимушені зі зброєю в руках відстоювати незалежність та територіальну цілісність, боротися за волю та мир на своїй землі. Кожен із них, як і їхні діди 73 роки тому, є прикладом героїзму, високого патріотизму і безмежної любові до Батьківщини.
Впевнена, що українці зможуть вистояти, зберегти державу і мир, який Ви, дорогі ветерани, вибороли для нас. Обов'язок нинішніх поколінь - бути гідними продовжувачами справи переможців.
Щороку свята 8 та 9 травня служать нагадуванням того, що немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній та мирній землі.
Бажаю Вам міцного здоров'я і довголіття, добра, радості, миру і злагоди. Ми у вічному боргу перед Вами, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які Ви виявили в боях за рідну землю. Нехай зігріє Вас радість Перемоги, хай не болять ваші рани, а на нашій землі нарешті запанує мир, спокій і добро.
 
З повагою 
Голова районної ради                               З.Г.Бонсевич
 
Переглядів: 714