РЦ СССДМ

09 серпня в приміщенні Маркушівської сільської ради, представниками Хмільницького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей Хмільницької РДА та спеціалістами відділу Хмільницьке бюро правової допомоги Козятинського МЦ на виконання підпункту 7.2 заходів Обласної комплексної цільової програми підтримки учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням 7 сесії обласної Ради 7 скликання від 30.06.2016 р. №123було проведено чергову інформаційну зустріч із учасниками антитерористичної операції та  членами їх сімей.

Під час проведення даного заходу було обговорено тему: "Соціальні гарантії для учасників АТО" - це пільговий проїзд, земельні питання, питання оздоровлення, надання пільг на комунальні послуги, безоплатне одержання ліків, лікарських засобів за рецептами лікарів, працевлаштування та методи їх вирішення.

Практичним психологом РЦ СССДМ Сивак Ліаною було надано психологічну допомогу та практичні поради у внутрішньо сімейному  спілкуванні.

На завершення зустрічі учасникам було роздано буклети: «Пільги, права та гарантії для учасників АТО»,  «Поради психологів сім’ям учасників АТО».

Переглядів: 765