Новорічний ранок для дітей членів Асоціації

26 грудня 2018 року в районному Будинку культури за ініціативи голови Хмільницької районної Асоціації органів місцевого самоврядування Юрія Шевченка було проведено Новорічний ранок для дітей членів Асоціації.

З вітальним словом до маленьких учасників свята звернулись голова районної ради Зоя Бонсевич, перший заступник голови райдержадміністрації Павло Горбатюк та голова Асоціації Юрій Шевченко.
Силами працівників районного Будинку культури для дітей було підготовлено цікаву розважальну програму. Разом з казковими звірятами малюки брали участь у конкурсах та естафетах, водили веселі хороводи навколо красуні-ялинки. 
Радісно зустріли дітки святого Миколая та Зиму, які принесли їм солодкі подарунки.
Величезний захват викликав у малечі виступ аніматорів, які, обладнавши «Веселу лабораторію», показали цікаві досліди з рідким азотом, дали можливість бажаючим побавитись з базуками, які стріляли холодною парою, приготували заморожені кукурудзяні палички.
Загалом, свято вдалося і підтвердженням цьому стали щасливі сяючі очки малюків, які обіцяли святому Миколаєві гарно поводитись та очікувати на зустріч із ним наступного року.
 
 
 
 
 
Переглядів: 810