Обговорення перспективного плану розвитку

 21 січня 2019 року в Сьомаківській сільській раді відбулося розширене  засідання виконкому, на якому було обговорено план перспективного розвитку територіальної громади на 2019-2021 роки.

Участь у засіданні взяли голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, члени виконкому, активні жителі громади.
 
На початку засідання Сьомаківський сільський голова  Оксана Тишкевич проінформувала про зроблену роботу за 2016-2018 роки.
 
Зокрема, протягом цих років було зроблено капітальний ремонт на кухні, санвузлі  та коридорі  дитячого садочка, придбано деякі меблі та посуд, ноутбук і принтер.
 
В НВК села Сьомаки було закуплено сушильну шафу для посуду,  бензотример.
 
Завдяки участі в другому районному конкурсі проектів розвитку територіальних громад у із проектом «Здоров»я дитини – здобуток нації» було придбано дитячий спортивно- ігровий майданчик для НВК с.Сьомаки.
 
Також було придбано 2 музичні центри в сільські клуби, проведено поточний ремонт у Білорукавській сільській бібліотеці, закуплено та встановлено 5 автобусних зупинок .
 
За рахунок участі в першому районному конкурсі  розвитку територіальних громад в Сьомаках було освітлено вулиці.
 
За результатом  участі в обласному  конкурсі  розвитку територіальних громад  у 2018 році  спільно із Кривошиївською сільською радою  було встановлено по два майданчики для збору роздільного сміття у кожному населеному пункті.
 
Було обговорено та визначено основні завдання на період 2019-2021 роки, зокрема заплановано будівництво водогону в селі Білий Рукав; капітальний ремонт актової зали в сільських клубах сіл Білий Рукав і Сьомаки; освітлення вулиць в селі Сербанівка та будівництво дитячого ігрового майданчика в селі Білий Рукав.
 
 
 
Переглядів: 1180