Cаморозпуск фракцій

21 лютого 2014 року відбулося засідання фракції Партії регіонів депутатів Хмільницької районної ради. Відкрив засідання та звернувся до членів фракції з вступним словом заступник голови районної організації Партії регіонів, голова фракції Дячок Юрій Борисович, який акцентував увагу присутніх на суспільно-політичній ситуації, яка склалася в державі.

Депутати обговорили стан справ в державі, засудили дії силовиків та радикальних груп, що призвели до загибелі людей, підтримали рішення Верховної Ради щодо повернення військ на місця постійної дислокації та одноголосно прийняли рішення про саморозпуск фракції Партії регіонів у районній раді.
 
Після прийняття рішення до присутніх із заявою звернувся Дячок Ю.Б., який засудив насилля та бойові дії, що відбуваються в Києві та окремих регіонах України, висловив свою непримиренну позицію щодо ситуації, коли ллється кров та гинуть люди.
Задля збереження миру, недопущення кровопролиття та загострення ситуації в районі, він заявив про вихід з членів Партії регіонів.
Про свій вихід з Партії регіонів з метою забезпечення стабільності в районі заявили всі члени Партії регіонів, які були присутні на засіданні.
 
Цього ж дня відбулося засідання депутатської  фракції Комуністичної партії України  Хмільницької районної ради, на якому було прийнято рішення про саморозпуск.
Переглядів: 815