Конкурс на здачу в оренду майна

         Хмільницька районна оголошує конкурс на здачу в оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад Хмільницького району і перебуває  в управлінні районної ради:

Вбудоване нежитлове приміщення загальною площею 20,0 м2  в будівлі  хірургічного корпусу (літ. Б) КУ «Хмільницька ЦРЛ» за адресою вул. Монастирська 71, м. Хмільник. 
Мета використання: розміщення аптечного пункту.
Умови конкурсу:
- розмір орендної плати;
- використання об’єкта оренди за його цільовим призначенням;
- дотримання вимог експлуатації об’єкта оренди;
- компенсація переможцем конкурсу витрат орендодавця або іншого учасника конкурсу на здійснення незалежної оцінки об’єкта оренди;
- інші умови, з урахуванням пропозицій Органу управління майном та балансоутримувача. 
Орендна плата за перший базовий місяць оренди визначена відповідно до методики розрахунку орендної плати за комунальне майно спільної власності територіальних громад Хмільницького району та пропорції її розподілу затвердженої рішенням 12 сесії районної ради 6 скликання № 195 від 24.05.2012 р. є стартовою і становить 978,85 грн.
         З переліком необхідних документів, що подаються учасниками конкурсу – юридичними та фізичними особами та додатковими вимогами до учасників конкурсу можна ознайомитись в районній раді, або за тел. 2-41-17.    
         Пропозиції та зобов’язання щодо виконання умов конкурсу подаються у вигляді проекту договору оренди приміщення з вказуванням розміру місячної орендної плати та додаткових пропозицій до договору оренди (поліпшення орендованого майна тощо) в непрозорому конверті з написом «На конкурс по оренді нежитлового вбудованого приміщення  в будівлі  хірургічного корпусу (літ. Б) КУ «Хмільницька ЦРЛ» загальною площею 20,0 м2за адресою вул. Монастирська 71, м. Хмільник». 
          Заяви приймаються до 17.00 год. 17 січня 2018 року включно.
          Пропозиції передаються конкурсній комісії особисто або надсилаються поштою за адресою Хмільницька районна рада, вул. Столярчука. 1.
м. Хмільник Вінницької області, 22000.
     Довідки за телефоном: 2-41-17.
Конкурс буде проведено 25.01.2018 р. в приміщенні районної ради о 10.00.
Переглядів: 883