Захисники через роки через віки

 13 жовтня 2016 року в Хмільницькому районному Будинку культури за ініціативи Хмільницької райдержадміністрації і Хмільницької районної ради відбулася благодійно-мистецька акція «Захисники через роки через віки». В рамках Акції відбувся збір коштів, продуктів, теплого одягу для земляків – учасників АТО, які служать на Сході України та патріотичний концерт.  

Голова районної ради Зоя Григорівна Бонсевич, голова райдержадміністрації Євгеній Віталійович Буткевич і депутат Вінницької обласної Ради Олександр Васильович Крученюк вручили Почесні грамоти райдержадміністрації і районної ради, грошову винагороду та квіти учасникам АТО району.
Для усіх присутніх звучали патріотичні пісні, виконувалися українські танцювальні композиції. 
 
Впродовж концерту для учасників АТО було зібрано 4356 грн, окрім того сільськими головами району, оргганізаціями було зібрано 1700 грн, депутатами Хмільницької районної ради було зібрано 4700 грн.
Також для дітей будинку-інтернату в Маріуполі "Республіка Пілігрім" було зібрано коштів 2130 грн. 
 
Всі кошти було вручено волонтерам Миколі Михальнюку та голові Спілки учасників АТО у Хмільнику і Хмільницькому районі Валентину Ковальському для подальшої передачі в місця призначення.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 691