Зі святом весни!


Шановні жінки!
Щиро і сердечно вітаю вас з чудовим святом весни – Міжнародним жіночим днем. Це свято є символом усього найкращого, що є у нас у житті: сердечності, доброти, кохання, радості і тепла. Серед кращих традицій нашого народу є повага і шана до жінки-матері, мудрої господині, охоронниці домашнього вогнища. Людство схиляється перед головним жіночим талантом – віддавати свої найкращі якості: душевне тепло, сердечність, щедрість, доброту, любов близьким людям. Жінка – уособлення сімейного затишку, продовження життя, спокою та щастя.

Сьогодні ми, жінки, беремо активну участь у всіх сферах життя, вносимо неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток нашого району і всієї країни. Серед нас є суспільні діячі і керівники, вчителі і лікарі, спортсмени і поліцейські, діячі культури і службовці…
Українські жінки завжди були відомі своєю вродою та мудрістю. Але в теперішні непрості часи, коли Україна бореться за свою цілісність та незалежність, світ дізнався про нашу силу.  Сьогодні українські жінки стали надійною опорою для батьків, братів, чоловіків та синів, які захищають кордони на сході країни.
Особлива подяка тим жінкам, які сьогодні разом з чоловіками  знаходяться  на передньому краї боротьби за суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.
 Низький уклін матерям і дружинам, які чекають на чоловіків та синів з фронту, глибоке співчуття тим з них, які втратили рідних. Ви - справжні берегині для Героїв і для всієї України. Ваша небайдужа й відповідальна позиція, як і буденна праця, є справжньою запорукою миру й стабільності для нашого народу, відродження країни.
Зичу, щоб у кожній жіночій долі, і не тільки у святкові дні, було сонячно і затишно. Хай буде більше посмішок на жіночих обличчях і безхмарних весняних днів у житті. Здоров’я, щастя, нев’янучої молодості і краси, надії і любові, Божого благословення у всіх починаннях.
З святом!
 
  З повагою, голова Хмільницької районної ради З.Г. Бонсевич
Переглядів: 1051