Загальні збори громадян

10 березня 2017 року у селі Куманівці відбулися загальні збори громадян села, на яких були присутні голова районної ради З.Г.Бонсевич, депутат районної ради О.О.Лисий, директор бібліотеки для дорослих З.М.Попова, представники Хмільницького райвійськомату та пенсійного фонду.

Учасники зібрання заслухали звіт сільського голови А.П.Титули про його діяльність та роботу виконкому сільської ради за 2016 рік та плани на 2017 рік.
В ході обговорення звіту, голова районної ради З.Г.Бонсевич відзначила належну роботу в питаннях розвитку соціальної інфраструктури на селі та виконання посадових обов’язків сільським головою.
Перед присутніми також виступила представник Хмільницького райвійськкомату. Питання, які виникали щодо нарахування пенсій розглядались представником пенсійного фонду в індивідуальному порядку.
Не менш значущою подією в житті села стало відкриття оновленої сільської бібліотеки, в якій за кошти районного, сільського бюджетів та кошти спонсорів проведено капітальний ремонт, оновлено книжковий фонд, здійснено підключення до мережі Інтернет, встановлено комп’ютер та ноутбук. Активну участь в ремонті взяли небайдужі мешканці cела, зокрема: Мусій Ю.В., Колісник В.М., Антохов В.Ф., Хміль В.В., Титула В.В., Лисак В.Р., Мазур П.Г., Бойчук П.М., Черній В.П., Висоцький А.І.
 Зі словами щирої подяки сільський голова А.П.Титула та завідуюча сільською бібліотекою Т.І.Кухар звернулися до депутата районної ради О.О.Лисого за розуміння та надану фінансову підтримку, до народних майстринь В.А. Зенюк, Г.Ф.Туліновій, Г.С.Мазур, О.С.Мельник за власноруч випечені хліб та короваї на свято відкриття, подякували всім мешканцям села, які внесли свою посильну частку у цю потрібну справу.
Приміщення бібліотеки вийшло гарним та затишним З нагоди його відкриття силами учасників художньої самодіяльності села було організовано гарний святковий концерт. У програмі взяли участь аматорський вокальний колектив «Перевесло», дитячий танцювальний колектив «Дивограй», чоловічий вокальний дует у складі В.Семенчука та В.Кухара. 
Всім учасникам дійства за створену святкову атмосферу та піднесений настрій гарними весняними квітами подякували сільський голова та депутат районної ради О.О.Лисий. 
На завершення свята голова районної ради З.Г.Бонсевич, сільський голова А.П.Титула, депутат районної ради О.О.Лисий, директор бібліотеки для дорослих З.М.Попова перерізали символічну стрічку та запросили до оновленої бібліотеки всіх куманівчан.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 779