День Служби безпеки України

Шановні працівники та ветерани Служби Безпеки України!
Прийміть щиросердечні вітання з нагоди вашого професійного свята –  Дня Служби безпеки України! За чверть століття існування вашої Служби, її працівники пройшли нелегкий шлях, сповнений небезпек і тривог, часто з ризиком для життя. За цей період ваша Служба як державний правоохоронний орган спеціального призначення значно зміцніла і здобула досвіду, затвердилась як важливий елемент державного механізму.

Сьогодні ми адресуємо слова глибокої шани та подяки всім працівникам органів Служби безпеки України, ветеранам Служби за мужню та чесну працю. Високим професіоналізмом, працездатністю, мужністю і відвагою ви заслужили визнання і повагу. Завдяки Вашій відповідальній праці забезпечується захист державного суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності, економічного, науково-технічного, оборонного потенціалу України, що надзвичайно важливо в умовах гібридної війни, яку змушена вести наша держава проти північного агресора. 
 
          Ми високо цінуємо ваше вірне служіння рідному народові, активний і послідовний внесок у справу утвердження авторитету Закону, уміння бути на висоті вимог та викликів часу.
З нагоди професійного свята бажаю всім працівникам і ветеранам Служби безпеки України міцного здоров'я, благополуччя, натхнення, пошани і нових професійних успіхів. Нехай щодня ваше життя буде щасливим і радісним, а в сім'ях панують тепло і затишок.
 
          З повагою,
          голова Хмільницької районної ради                            З.Г.Бонсевич
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 792