Розширене засідання Координаційної ради

29 березня в місті Могилеві-Подільському відбулося розширене засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної Ради.

У його роботі взяли участь голова обласної Ради Анатолій Олійник, голова облдержадміністрації Валерій Коровій, перший заступник голови обласної Ради Людмила Щербаківська, члени Координаційної ради, депутати обласної Ради, керівники департаментів та управлінь облдержадміністрації, голови районних рад, райдержадміністрацій, головні лікарі закладів охорони здоров’я вторинного рівня надання медичної допомоги, представники Громадської ради при обласній Раді та журналісти.

В рамках засідання обговорювали питання «Про стан надання медичної допомоги різних видів та інтенсивності відповідно до потреб населення області та хід виконання обласної Програми “Майбутнє Вінничанин в збережені здоров’я громадян” на 2016-2020 роки», затвердженої рішенням 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року №45”.
Місце проведення засідання обрали тому, що саме лікарня Могилева-Подільського стане базовою для створення одного з госпітальних округів Вінниччини.
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 652