Христос воскрес!


Дорогі хмільничани!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Світлого Христового Воскресіння!

В житті кожного християнина Воскресіння Христове  – свято особливо шановане та величне, що поєднує в собі духовні людські чесноти та традиції багатьох поколінь українського народу. Цей благодатний день дарує духовну силу і оновлює віру у світле майбутнє, закликає кожного робити благородні вчинки, бути добрішими та милосерднішими. 
Воскресіння Ісуса – це торжество справедливості і перемоги добра над злом, життя над смертю, правди над неправдою, утвердження віри і надії в серці кожного християнина, це великий дарунок Господньої любові. У ці світлі Великодні дні людські душі очищаються від усього злого, окрилюються надією, а живий приклад торжества безсмертя – Воскресіння Христа, вказує на виняткове покликання Людини на Землі – поспішати творити добро.
У Світлий Великдень звертаємося до Спасителя з проханням зберегти нашу незалежність, скріпити нас єдністю та силою духу, любов'ю до Бога, ближнього та до матері нашої України. Нехай Світло Воскресіння Христового  надає нам  силу перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю та непохитну віру в кращий завтрашній день!
Хай у цей Великий День душа повниться відчуттям радості і добра. У торжестві Великоднього вітання «Христос Воскрес!» бажаю, щоб Ваше життя було   чистим,  як Святий  Благодатний  вогонь,   щедрим, як запашна Великодня паска, яскравим, як колоритна українська писанка. 
 Нехай кожна молитва єднає нас із відкритим Великоднім небом і повертається пречистим Господнім благословенням.
 
Христос воскрес! Воістину воскрес!
 
З повагою,
голова Хмільницької районної ради                             З.Г.Бонсевич
 
Переглядів: 691