Відкриття сільського клубу

2 червня 2017 року в селі Великий Острожок відбулося довгоочікуване свято - урочисто відкрито сільський клуб після проведення капітального ремонту.

Привітали з важливою подією в культурному житті мешканців громади заступник голови Хмільницької районної державної адміністрації Микола Чикотун, голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич та подарували ікону Божої Матері.
 
«Спільними зусиллями влади, громади та підприємців ми маємо хороший здобуток не лише села, а й Хмільницького району. Сподіваюсь, що на цій сцені будуть виступати все нові й нові самодіяльні колективи, які будуть прославляти Великий Острожок і Хмільницький край», - зазначив у своєму вітанні заступник голови районної державної адміністрації Микола Чикотун.   
 
Також було вручено Почесні грамоти райдержадміністрації і районної ради особам, причетним до проведення ремонтних робіт клубу.
 
З оновленої сцени виступили сільський голова Меланія Мельничук, вчителі та школярі місцевої школи, гурт районного Будинку культури "Елегія".
 
Відкриття культурного закладу в селі стало можливим завдяки перемозі проекту «Відродимо сільський клуб» в першому районному конкурсі проектів розвитку територіальних громад Хмільниччини у 2016 році.
 
Загальна вартість проекту – 880 тис.грн., в тому числі кошти з районного бюджету в сумі 50 тис.грн., коштів сільського бюджету та підприємців.
 
Було перекрито дах, укріплено стіни, замінено вікна та двері на металопластикові, проведено ремонт підлоги, двох фойє, глядацької зали.
Переглядів: 1451