Візит у Свалявський район

З 8 по 10 червня, відповідно до плану роботи Хмільницької районної Асоціації органів місцевого самоврядування, делегація сільських голів на чолі з головою Асоціації Ю.С.Шевченком, відвідала з дружнім візитом Свалявський район Закарпатської області. До складу делегації увійшли голова районної ради З.Г.Бонсевич та голова райдержадміністрації Є.В.Буткевич.

Щиро та гостинно делегацію зустріла голова Свалявської районної ради М.М.Ливч, депутати районної ради, сільські голови. 
Мирослава Михайлівна ознайомила хмільничан з історією та сьогоденням Свалявщини, розповіла про плани на майбутнє. Силами місцевих артистів для гостей влаштували невеликий концерт.
Цікавою та змістовною стала поїздка до Тибавської територіальної громади на запрошення сільського голови Кошеля Михайла Петровича.  Гості з Хмільниччини мали нагоду побувати у селах Тибава та Мала Мартинка, що входять до складу Тибавської сільської ради, оглянути школи, дитячий садочок, православний та греко-католицький храми. Крім того, хмільничани побували у двох цехах по виробництву вікон, дверей та меблів. 
Надзвичайно важливим моментом поїздки стало підписання договору про співпрацю між Хмільницькою районною радою Вінницької області та Свалявською районною радою Закарпатської області.
 
 
 
 
 
Переглядів: 1185