День державної служби


ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
Від імені працівників органів місцевого самоврядування Хмільницького району щиро вітаю вас із професійним святом – Днем державної служби!

Люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу, адже саме на державних службовців покладено відповідальне завдання – забезпечувати практичне виконання  функцій і завдань держави. 
Кожен на своєму місці, ви  виступаєте ланкою, що поєднує владу і народ, формуєте ефективну систему державного управління, яка повинна стати мобільною, гнучкою, реагувати на запити сучасного суспільства, забезпечувати умови для поліпшення життя народу. З фахового рівня і чесності кожного з вас, ставлення до людей, вміння швидко і якісно приймати рішення, починається довіра до влади.
Сумлінно виконуючи свої обов'язки, керуючись принципами патріотизму, професіоналізму і порядності, ви віддано служите народу України.
Тож у день професійного свята бажаю нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.
Здоров’я, натхнення, невичерпної енергії, витримки у життєвих випробуваннях, подальшої плідної праці на ниві служіння народу, нових звершень у роботі! А найголовніше - заслуженої шани та вдячності людей!

З повагою
Голова районної ради                                     З.Г.Бонсевич
 
Переглядів: 853