Виїзне засідання Координаційної ради

20-го липня у Хмільницькому районі відбулося виїзне засідання Колегії обласної державної адміністрації та Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної Ради. В роботі засідання взяли участь  голова обласної державної адміністрації В.В.Коровій, голова обласної ради А. Д.Олійник,  голова районної ради З.Г. Бонсевич, голови райдержадміністрації Є.В. Буткевич.

На порядку денному засідання розглядались наступні питання: про підсумки соціально-економічного розвитку області за І півріччя 2017 року, про стан агропромислового комплексу у Вінницькій області за І півріччя 2017 року та основні пріоритетні завдання Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації та ряд інших.
Перед початком засідання Колегії та координаційної ради, його учасники взяли участь в урочистому відкритті Центру безпеки  Жданівської об’єднаної територіальної громади. В даний час у Центрі функціонує пожежна частина. Згодом місцева влада планує розмістити  у ньому підрозділ поліції та станцію швидкої медичної допомоги.
У подарунок від гостей новостворений Центр отримав сертифікат на автомобіль, нові каски, радіостанції. Сертифікат вручив заступник голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Р.М.Білошицький.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 678