Екскурсія для групи дітей

1 серпня відбулася екскурсія для групи дітей Хмільницького району до міста Вінниця, яка була організована та проведена Вінницькою обласною Асоціацією органів місцевого самоврядування. Екскурсія стала своєрідною подякою за те, що сільські ради району, які є членами обласної Асоціації, першими  в області сплатили членські внески до неї.

Екскурсія була надзвичайно цікавою та змістовною для всіх присутніх. Діти відвідали трамвайне депо, де мали змогу ознайомитись з історією та сучасністю Вінницького трамваю, побачити ремонтні цехи, відвідати Музей трамваю та поподорожувати  містом трамваєм «Везунчиком».Екскурсовод ознайомив при цьому з історією міста Вінниця.
Далі юні екскурсанти відвідали зоопарк, де отримали багато нових вражень від спілкування з екзотичними тваринами та птахами.
 Завершилась екскурсія відвідуванням ставки Гітлера «Верфольф» у с.Стрижавка та  Музею зброї, розташованого на її території. Екскурсовод розповів про історію створення та знищення лігва нацистів.
На  обід дітей запросили поласувати смачною солдатською кашею.
Повертались учасники екскурсії втомлені, але задоволені та сповнені нових вражень, щиро дякуючи за це організаторам поїздки.
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 787